Kom in Actie

 

 Acties

Help Stichting Fondoreal Foundation om de paradijselijke eilanden in de Caribbean. Aruba, Bonaire, Curacao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten voor jou mooi te houden. Help de bevolking van die eilanden met kwalitatieve school – en woon- en leefomgeving.

Fondoreal Foundation organiseert evenementen om fondsen te werven, maar ook jij kan een actie organiseren en ons helpen met het fondsen werven.

Nu met name wordt Sint Maarten met jouw donatie geholpen. De orkaan Irma heeft het eilandgebied Sint Maarten heel erg verwoest. Fondoreal Foundation besteedt de komende drie jaren de ingezamelde gelden voor 100% aan de (weder) opbouw van scholen, aan de inrichting en aan studiematerialen, zoals studieboeken, schriften schrijfmateriaal en computers. Ook zal geld worden besteed aan het (herstellen) bouwen van woonhuizen en aan het verbeteren van de leefomgeving van de bevolking. Zie onze missie.

Organiseer een actie voor Fondoreal Foundation

Mooi te zien dat Nederland de zes eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen een warm hart toedraagt. Ben je een school, een club, een bedrijf of een particulier? Help ons. Kom in actie voor stichting Fondoreal Foundation en investeer in de bevolking van deze eilanden. Meldt je actie aan door een mail met je bedoelingen in te zenden aan actie@fondorealfoundation.com

 

Fondoreal Foundation organiseert Evenementen

Je kunt Fondoreal Foundation helpen door het organiseren van activiteiten als fondsenwerving voor Fondoreal Foundation maar je kan ook deelnemen aan onze activiteiten.

 

Fondoreal Foundation organiseert jaarlijks een aantal benefietactiviteiten om fonds te werven zodat kinderen (weer) onderwijs kunnen krijgen en dat hun leefomgeving wordt verbeterd. Dit door o.a. projecten te steunen die ervoor zorgen, dat de bevolking weer kan participeren. Bijvoorbeeld door  werkloosheid te bestrijden of door mensen tot elkaar te brengen in een ontspannen sfeer. Neem deel aan een van onze activiteiten, hiermee vermaakt je je zelf maar tegelijkertijd verricht je ook een grote daad.